آموزش طرز تهیه اگردک (نان گردک) گیلانی
در این قسمت برای علاقمندان به پخت شیرینی، روش تهیه نان گردک (اگردک) را به شما آموزش می دهیم و می توانید خیلی راحت این شیرینی محلی را در خانه درست کنید.
اگردک نان محلی بسیار خوشمزه ای است ه شیرین است و در شهرهای مختلف مانند همدانف ساوه، زنجان و یلان به روش های مختلفی تهیه می شود، البته این نان از نان های معروف قزوین هم می باشد، ولی در بسیاری از مناطق ایران مانند ماسوله استان گیلان هم این نان خوشمزه پخته می شود. شکر به کار رفته در این نان طعمی متفاوت دارد و برای استفاده بر روی سفره افطار پیشنهاد داده می شود.
فروش ویژه زیر مانتویی بافت GAP
فروش ویژه قلم طراحی جادویی ادویه