آموزش طرز تهیه اگردک (نان گردک) گیلانی

در این قسمت برای علاقمندان به پخت شیرینی، روش تهیه نان گردک (اگردک) را به شما آموزش می دهیم و می توانید خیلی راحت این شیرینی محلی را در خانه درست کنید.

اگردک نان محلی بسیار خوشمزه ای است ه شیرین است و در شهرهای مختلف مانند همدانف ساوه، زنجان و یلان به روش های مختلفی تهیه می شود، البته این نان از نان های معروف قزوین هم می باشد، ولی در بسیاری از مناطق ایران مانند ماسوله استان گیلان هم این نان خوشمزه پخته می شود. شکر به کار رفته در این نان طعمی متفاوت دارد و برای استفاده بر روی سفره افطار پیشنهاد داده می شود.


مجله اینرنتی پویش نیوز نان ,تهیه ,اگردک ,خوشمزه ,شیرینی ,محلی ,این نان ,در این ,می شود ,نان گردک ,تهیه اگردکمنبع

فروش ویژه زیر مانتویی بافت GAP

فروش ویژه قلم طراحی جادویی ادویه

فروش ویژه ظرف تخمه خوری فانتزی

گوشواره مرغ آمین

جانی دپ

آموزش صفر تا صد پریمیر سی سی

نقد و بررسی فیلم Sweeney Todd (سویینی تاد)

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

isoconsultation شارژ دی خرید اینترنتی تابلو استیل زیبایی و سلامتی با ما شهر اندروید ارزان کده عشق ثبت نام ربات وال خرید لوازم یدکی لودر اصل سفارش آنلاین ترازو دیجیتال